Αυτόματοι σταθμοί για συλλογή και ανύψωση ακαθάρτων λυμάτων DAB FEKALIFT

Αυτόματοι σταθμοί για συλλογή και ανύψωση ακαθάρτων λυμάτων DAB FEKALIFT


Περιγραφή
Μικροί σταθμοί ανύψωσης για την αυτόματη συλλογή και άντληση λυμάτων. Η χρήση του είναι αναγκαία όπου τα λύματα δεν μπορούν να προωθηθούν από τη βαρύτητα. Ο σταθμός ανύψωσης είναι τοποθετημένος ακριβώς πίσω από το WC και είναι, ως εκ τούτου δεν επηρεάζεται από το τύπο των σωληνώσεων και των ρακόρ των αποβλήτων.
Ο σταθμός ανύψωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε μια πρόσθετη τουαλέτα απαιτείται κατά τη διάρκεια της νέας οικοδομικής εργασίας, ανακαινίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές. Ανάλογα με το μοντέλο, ένα ντους, μπιντέ και νιπτήρα συνδέεται μαζί με την τουαλέτα.
Η εισροή νερού που συνδέονται με το σύστημα ενεργοποιεί αυτόματα το Fekalift 100/200 όταν υπάρχει μια αύξηση στο επίπεδο του νερού από περίπου 8 cm και απενεργοποιείται αυτόματα όταν επίπεδο πέφτει περίπου 3 cm. Τα στερεά και τα περιττώματα ότι φθάνουν από την τουαλέτα ψιλοκομμένο στη γενική σωλήνα αποβλήτων μέσω του σωλήνα πίεσης. Η Fekalift 100/200 μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκά πρότυπα WC με οριζόντια αποβλήτων. Τουλάχιστον 6 λίτρα λυμάτων είναι διαθέσιμα κάθε φορά που πατάμε το καζανάκι.
Η ελκυστική σχεδίαση, την τεχνολογική καινοτομία και ποιότητα κατασκευής κάνουν FEKALIFT ένα απαραίτητο στοιχείο για την τοποθέτηση ενός συμπληρωματικού τουαλέτα, πάνω ή κάτω από το επίπεδο εβάθους (με βάση το DIN 1986 πρότυπο).
Τα Fekalift 100 και Fekalift 200 συστήματα είναι κατάλληλα για θερμοκρασίες νερού μέχρι 60 ° C και είναι ανθεκτικά σε ελαφρώς όξινες ουσίες. Αποφύγετε τα λύματα που περιέχουν λιπαρές ή ελαιώδεις ουσίες στο Fekalift 100 και Fekalift 200.
Ο κινητήρας, ισχυρό αλλά αθόρυβος, η αντλία και ο συσκευή άλεσης είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το ολοκληρωμένο σύστημα αντλίας καθαρισμού καθιστά το σταθμό ουσιαστικά χωρίς ανάγκη συντήρισης.
Εύκολο στην εγκατάσταση, έχει επίσης σχεδιαστεί για τη σύνδεση ενός ντους βάσης με 12 εκατοστά ύψος αποστράγγισης.
Η αναγκαστική πλευρά του αγωγού με ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής επιτρέπει το κάλυμμα για να αφαιρεθεί χωρίς να χρειάζεται να απομακρυνθεί ο σωλήνα παράδοσης.

Χαρακτηριστικά
Ισχύς εισόδου: 1×230 V ~ 50 Hz.
Κατηγορία μόνωσης: Β
Ταχύτητα περιστροφής: 3,000 1 / λεπ.
Λειτουργία: αυτόματο. Έγκριση: VDE – GS.
Χτισμένο σε: DIN 19762.
Χωρητικότητα: 11 lt (Fekalift 100Α). 16 lt (Fekalift 200Α). 11 lt (Fekalift 300Α).
Επίπεδο προστασίας: IP44.
Αυτόματοι σταθμοί για συλλογή και ανύψωση ακαθάρτων λυμάτων DAB FEKALIFT

Τα προιόντα DAB pumps θα τα βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ. & ΝΙΚ. Ο.Ε. www.kelekis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

one + seventeen =