Υποβρύχιοι αεριστές DAB NOVAIR

Υποβρύχιοι αεριστές DAB NOVAIR


Περιγραφή
Ο βυθισμένος αεριστήρας έχει σχεδιαστεί για αερισμό υγρών αποβλήτων σε μικρά συστήματα επεξεργασίας νερού. Άλλοι τομείς της εφαρμογής περιλαμβάνουν οξυγόνωση του νερού και των ψαριών , αγροκτήματα. Χάρη στην ειδική του σχεδίαση, το νέο NOVAIR σύστημα εγγυάται τη βέλτιστη οξυγόνωση του νερού και της μονάδας επεξεργασίας με τη βοήθεια ενός μεγάλου και παχύ σύννεφο φυσαλίδων. Η μελέτη της δυναμικής του υγρού έχει εστιάζεται κυρίως στο προφίλ της λεπίδα της πτερωτής, για να αποφευχθεί η καταστροφή παρόντων μικροοργανισμών στο νερό κατά την έναρξη λειτουργίας. Όπως έχει εγκατασταθεί ο αεριστής κάθετα, το σώμα του εφοδιάζεται με μία βάση στήριξης. Τεχνικά μιλώντας, η ψύξη του κινητήρα είναι εγγυημένη από μεγάλες επιφάνειες επαφής μεταξύ του περιβλήματος του κινητήρα και η υγρό. Το καλώδιο τροφοδοσίας είναι επικαλυμμένο με ρητίνη κατά υγρασία και διαρροές και καλωδίωση έχει γίνει ευκολότερη, προκειμένου να ευνοηθούν οι εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης του καλώδιο . Η εξαιρετική αντοχή στη φθορά από το ανοξείδωτο χάλυβα άξονα του κινητήρα με κεραμικό γύρω από απο δακτύλιοους στεγανοποίησης, εγγυάται μακρά διάρκεια ζωής του προϊόντος. Σώμα αντλίας, το κάλυμμα του καλωδίου και πτερωτή από τεχνοπολυμερές. Δύο-πόλων ασύγχρονος κινητήρας βυθιζόμενου τύπου από 0,18 και 0,4 kW με ενσωματωμένη θερμική προστασία και μόνιμα συνδεδεμένο πυκνωτή . Ανοξείδωτος άξονας του κινητήρα τοποθετημένος σε υπερμεγέθη, λαδωμένο ρουλεμάν .
Χαρακτηριστικά
Εύρος λειτουργίας: παροχή αέρα 2-17 m3 / h για βάθη από 20-90 cm, από τον άξονα εισόδου.
Επίπεδο προστασίας: IP68.
Μονωτικά κατηγορία: F.
Υγρό εύρος θερμοκρασίας: από 0 ° C έως 35 ° C σύμφωνα με το πρότυπο EN 60335-2-41 για οικιακή χρήση.
Υγρό απαιτήσεις ποιότητας: λυμάτων από σηπτική δεξαμενή ίνα-λιγότερο και ελεύθερο από στερεά, και καθαρό νερό. μονοφασικό: 220 – 240 V / 50 Hz.
Καλώδιο τροφοδοσίας: H07RNF8-F 2 mt, 5mt e 10 mt και Φις Σούκο διαθέσιμα. Παρέχεται με λάστιχο και 90 βαθμούς συγκρότημα για κάθετη είσοδο.
Υποβρύχιοι αεριστές DAB
Υποβρύχιοι αεριστές DAB

Τα προιόντα DAB pumps θα τα βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ. & ΝΙΚ. Ο.Ε. www.kelekis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − 6 =