Υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης πηγαδιού DAB 5” πολυβάθμιες DIVER – DIVER HF

Υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης πηγαδιού DAB 5” πολυβάθμιες DIVER – DIVER HF

Περιγραφή
Οι DIVER ηλεκτρικές αντλίες που χρησιμοποιούνται για την ανύψωση καθαρό νερό από γεωτρήσεις, δεξαμενές συλλογής απο δεξαμενές, πηγάδια ή κοίτες νερού και είναι σε θέση να διανέμουν νερό υπό πίεση για οικιακές εγκαταστάσεις, μικρέ γεωργικές εγκαταστάσεις, καθώς και τα συστήματα καταιονισμού γκαζόν και κήπους.
Η αντλία, η οποία είναι πολύ αθόρυβη λειτουργία, μπορεί να εγκατασταθεί μέσα σε γεωτρήσεις και φρεάτια και εξαλείφει όλα τα προβλήματα αναρρόφησης . πολυβάθμια γεώτρησης αντλία με υδραυλικό τμήμα κάτω από κινητήρα, ο οποίος ψύχεται από το αντλούμενο υγρό. Πτερωτές και διαχύτες σε ενισχυμένο με υαλούχες ίνες Noryl με ανθεκτικά στη φθορά από ανοξείδωτο χάλυβα δαχτυλίδι στοπ. εξωτερικό επένδυση, μανίκι στάτη, άνω κεφαλή με σύνδεση παράδοσης και το κλείσιμο του δακτυλίου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304. Ενδιάμεσο απο ορείχαλκο. Δρομέας επέκταση του άξονα απο AISI 304 ανοξείδωτο χάλυβα.
Υποβρύχιο ασύγχρονο κινητήραε δύο πόλων κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, που διαθέτει ξηρό σχεδιασμό με εξωτερικές ψύξης με αντλούμενο υγρό.
Κονσέρβες AISI 304L στάτη. Ρότορα τρέχει με ρουλεμάν, μεγάλου μεγέθους για να εξασφαλίσουν χαμηλά επίπεδα θορύβου, την αξιοπιστία και αντοχή.
Κατόπιν αιτήματος, CONTROL BOX για τη μονοφασική έκδοση .
Προστασία για την έκδοση των τριών φάσεων είναι η ευθύνη του χρήστη.
Αυτόματη έκδοση διατίθεται με διακόπτη πλωτήρα.

Χαρακτηριστικά
Βαθμός προστασίας: IP 68.
Κατηγορία μόνωσης: F.
Τυπική τάση εισόδου: Μονοφασικός 230 V / 50 Hz. Τριφασικός 400 V / 50 Hz.
Αφαιρούμενο καλώδιο τροφοδοσίας H07RN-F, μήκους 10 m.
Υποβρύχιες αντλίες γεώτρησης πηγαδιού DAB 5” πολυβάθμιες DIVER – DIVER HF

Τα προιόντα DAB pumps θα τα βρείτε στην εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ. & ΝΙΚ. Ο.Ε. www.kelekis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

8 + four =