Υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού IDRA EUROSUB
Οι υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού IDRA (made in Italy) EUROSUB με φλοτέρ στάθμης είναι ιδανικές για πηγάδια με βάθος μέχρι τα 60 μέτρα και δεξαμενές με σπίτια και πότισμα κήπων.
 Η αναρρόφηση γίνεται από χαμηλά και η ψύξη από τα αντλούμενα νερά ώστε να μπορούμε να αντλήσουμε περισσότερο νερό χωρίς να υπάρχει ανάγκη πλήρη βύθισης της αντλίας στο νερό .

 Η σειρά EUROSUB έχει δύο μοντέλα ,την αντλία EUROSUB 1 MGA 1HP 220v με μανομετρικό ύψος μέχρι 60μέτρα και 4,8κυβικά άνα ώρα ( στα 10μέτρα) και την αντλία EUROSUB 1,5 MGA 1,5HP 220v με μανομετρικό ύψος μέχρι 80μέτρα και 4,8κυβικά άνα ώρα ( στα 12μέτρα).
 Ο μανδύας της αντλίας είναι ανοξείδωτος και το πάνω σώμα αντλίας με το στόμιο εξόδου ( 1 1/4? ) θερμοπλαστικό αντοχής για μεγαλύτερη ασφάλεια στους στυπιοθλίπτες καλωδίων . Το φλοτέρ στάθμης είναι βαρέους τύπου και η αντλία είναι έτοιμη για λειτουργία με 10 μέτρα καλώδιο με φίς .
Τη σειρά με τις υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού IDRA EUROSUB αντιπροσωπεύει , εισάγει και υποστηρίζει η εταιρεία ΚΕΛΕΚΗΣ ΑΝΤ. & ΝΙΚ. Ο.Ε.

Υποβρύχιες αντλίες πηγαδιού IDRA EUROSUB

 

Αντλίες πηγαδιών EUROSUB MINISUB

 

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΧΑΡΤΗΣ

Χάρτης - Πώς να έρθετε

 

http://support.kelekis.gr/b.php?i=mgreen&lang=el

Άμεση επικοινωνία

 

  Εγγραφή στο newsletter

  Εγγραφή στο newsletter

 

ΚΕΛΕΚΗΣ . ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Περιοχή συνεργατών

Please publish modules in offcanvas position.