Ήρθε η ώρα της αλλαγής

 

Οι νέοι ενεργειακής κλάσης   "Α" κυκλοφορητές της  DAB pumps για οικιακή χρήση έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να παρέχει λύσης σε όλες τις εφαρμογές.
Οι κυκλοφορητές EVOTRON προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού. Είναι επίσης κατάλληλο για την κυκλοφορία του ζεστού νερού, ηλιακών και γεωθερμικών συστημάτων.

Μια εργονομική διάταξη για την αλληλεπίδραση και τη διαχείριση των διαφόρων  λειτουργιών του κυκλοφορητή Evotron προσφέρονται στο χρήστη.
Φωτεινός πίνακας ελέγχου με  κλίση 45 ° για να βοηθήσει στην ανάγνωση και την κατανόηση των ρυθμίσεων που απαιτούνται σε όλες τις συνθήκες.

Οι κυκλοφορητές EVOTRON είναι η νέα σειρά μεταβλητών ταχυτήτων σειρά που δημιούργησε η DAB και ευθυγραμμίζεται πλήρως με τη νέα Ευρωπαϊκή οδηγία ErP 2009/125/ΕC . Επίσης παρέχεται ως στάνταρ ένα κιτ μόνωση, το οποίο προσθέτει σημαντική μείωση στην διάχυση της θερμότητας, με αποτέλεσμα να εγγυάται την περαιτέρω εξοικονόμηση ενέργειας.
EVOTRON καταναλώνει έως και 70% λιγότερη ενέργεια από ένα συμβατικό κυκλοφορητής, δίνοντάς σας μια γρήγορη επιστροφή της επένδυσης σας.

Οι κυκλοφορητές EVOTRON είναι εξοπλισμένο με μια ρύθμιση "έξυπνου ύπνου", η οποία βελτιωθεί τη κατανάλωση ενέργειας κάτα τη νύχτα.

Οι κυκλοφορητές EVOTRON παρέχονται με στάνταρ μια ειδική υποδοχή που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη ηλεκτρική συνδέση στην εγκατάσταση, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις πιο προβληματικές τοποθεσίες εγκατάστασης.
Οι κυκλοφορητές Evotron είναι απλοί στην εγκατάσταση και χάρη στο έξυπνο περιβάλλον τους σας δίνει άμεση λειτουργία και έλεγχο. Αυτό εξασφαλίζει συνεχή έλεγχο για την αποτελεσματικότητα όλων των λειτουργικών παραμέτρων σε όλο το χρόνο.

Evotron Dabpumps

 

κυκλοφορητες inverter

 

 

 

 

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΧΑΡΤΗΣ

Χάρτης - Πώς να έρθετε

 

http://support.kelekis.gr/b.php?i=mgreen&lang=el

Άμεση επικοινωνία

 

  Εγγραφή στο newsletter

  Εγγραφή στο newsletter

 

ΚΕΛΕΚΗΣ . ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Περιοχή συνεργατών

Please publish modules in offcanvas position.